2022 - HANDELSBETINGELSER VED KØB PÅ WWW.LGOODIE.DK EJET AF ARTLI ApS. 

Leverings- og betalingsinformation

www.lgoodie.dk ejes og drives af ARTLI ApS, CVR-nr. 40360301

Rosavej 28, 2930 Klampenborg

Tlf. 31670091, E-mail: hello@lgoodie.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.lgoodie.dk.

Betaling af varen ved køb

www.lgoodie.dk  er åben 24 timer i døgnet. Dog med forbehold for der løbende skal udføres opdateringer af siden for at sikre vedligeholdelse.

Salg kan kun ske i Danmark og gælder ikke Grønland, Færøerne og Bornholm.

For at handle på www.lgoodie.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som Artli accepterer. 

Når du har handlet på www.lgoodie.dk, bliver du automatisk og gratis LGOODIE CLUB medlem, hvor du via dit login, kan se detaljer om dine køb og leveringer under "min konto". Her kan du ligeledes se dine adresser, redigere og slette din data hvis ønskes.

Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når ordren er behandlet og afsendt af lgoodie.dk, typisk indenfor 1-3 hverdage. Vi afsender alle ordre med GLS i Danmark med mulighed for shop eller privat levering. 

Bemærk! Læs altid din faktura og ordrebekræftelse grundigt igennem og ved opdagelse af fejl eller mangler, kontakt hello@lgoodie.dk hurtigst muligt. 

14 dages fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret og dette skal ske skriftligt til: hello@lgoodie.dk før du sender en pakke retur. Du modtager et retur-nummer du skal skrive på retursedlen du printer og ligger i returpakken. 

Vi er stadig en lille nyopstartet butik og er derfor nødsaget til at opkræve et fast gebyr på: 50 DKK for alle returneringer. Beløbet modregnes når vi har modtaget og godkendt din returnering, hvor vi efterfølgende tilbage betaler til det kort du har anvendt da du købte varen og så modregnet de 50 DKK i fragt retur gebyr. 

Plombering må ikke være brudt og alle returneringer skal være i original emballage. Dette er meget vigtig da vi sælger hudpleje produkter og derfor er der ingen undtagelser herfor, da vi skal sikre vores kunder den bedste kvalitet. 

Ønsker du selv at returnerer dit køb personligt hos Lgooodie.dk, på vores adresse i Klampenborg, kan det arrangeres efter aftale. Her vil du ikke skulle betale de 50 DKK i gebyr. Kontakt derfor L'Goodie hurtigst muligt for at høre nærmere om mulighederne herfor og aftal en tid du kan indlevere din returpakke: hello@lgoodie.dk

Følg linket her for retur: LGOODIE RETURPORTAL

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Dette gælder ikke hudpleje, hårpleje og kosmetiske produkter. hvor returnering kun er mulig hvis plombering IKKE er brudt. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varens emballage skal være intakt ved returnering. 

Der tages ikke produkter retur eller ombyttes hvis plomberingen eller emballage er brudt. 

Du skal kontakte Lgoodie.dk og leverandøren indenfor ”rimelig tid” på mail: hello@lgoodie.dk 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 14 dage efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til:

hello@lgoodie.dk

Vi vender normalt tilbage indenfor senest 72 timer.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig, så detaljeret som muligt, oplyse, hvad problemet er og vedlægge i din forsendelse eller sende til os på mail.

Ved berettiget reklamation refunderer leverandøren rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer leverandøren naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til leverandøren. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 500 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig original emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. 

Fragt

Der er på alle køb på lgoodie.dk gratis levering til pakkeshop med GLS på køb over 699 kr. Du kan også købe fragt til privat adresse od betaling. Se priser ved checkout. 

Du betaler selv omkostning for returneringer og ombytninger. jf. returpolitikken. 

Fragt kan kun ske i Danmark og gælder ikke Grønland, Færøerne og Bornholm.

Gavekort

Gavekortskoder udstedt af Artli ApS købt på www.lgoodie.dk, har en gyldighed på 12 måneder fra udstedelsesdato. 

Leveringsbetingelser for alle køb på lgoodie.dk 

Levering af varer fra lgoodie.dk, sendes direkte fra Lgoodies lager og anses for sket, når kunden har fået varen leveret privat ved privat GLS levering, eller er afhentet i pakkeshop. Alle bestillinger sendes hurtigst muligt, gerne dag til dag, men senest inden 5 hverdage. Du modtager track and trace nummer, så snart din ordre er afsendt.

Har du spørgsmål til levering er du altid velkommen til at kontakte os på: hello@lgoodie.dk

Reklamation for alle køb på lgoodie.dk.

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Farver på produkter kan fravige en smule i farve i virkeligheden vs det man ser på lgoodie.dk, hvilket ikke vil anses for værende en mangel.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Lov og værneting

Køb af varer på www.lgoodie.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice via e-mail: hello@lgoodie.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/