Jill Riskær Pedersen ejer af L'Goodie

L'Goodie er et online univers af most wanted beauty produkter og accessories. Stifter og ejer af L'Goodie, Jill Riskær Pedersen, ønsker skabe et eksklusivt univers af beauty brands & accessories, du ikke kan finde på et hvert gadehjørne. Produkter med høj evidens og top kvalitet, til den moderne kvinde der elsker luksus og selvforkælelse. 

Jill er uddannet indkøber og har arbejdet som indkøber i Magasin Du Nord i flere år, hvor hun også har været shop manager for beauty afdelingen. Her opbyggede hun et stærk netværk og et bredt kendskab til beauty industrien. Efterfølgende var Jill Group CBO hos Miinto.com hvor hun etablere og opbyggede et bredt udvalg af brands til sitet og sikrede deres performance. 

Med et stort ønske om at drive sin egen onlineshop, med et unikt univers af beauty brands, som er svære finde på det danske marked og i et attraktivt mix, er visionen at blive destinationen for luksus beauty online i Danmark og sikre forbrugerne kan få netop de brands som hitter internationalt lige nu.